Wat klanten zeggen:

Trinette Rozemeijer: Ina kun je met vertrouwen je huis laten schoonmaken. Daarna ziet alles er weer spic & span uit. De communicatie verloopt prima, Ina denkt mee. Het geeft mij ruimte om mijn andere wekelijkse (administratieve) klussen te doen. Dan ben ik weer helemaal klaar voor die week.

Paula Stegenga:  Sinds een aantal maanden komt Ina bij ons thuis. Eerst als cadeau, maar daarna officieel. Wat is het heerlijk met ons jonge gezin en werk dat Ina er is die ons huis schoonmaakt. Ina is een betrouwbare en fijne vrouw die luistert naar onze wensen. Een aanrader voor iedereen!

Bart de Haan: Niet alleen voor al uw poets- en boen werk, maar ook uw boekhouding en belastingaangifte. Voor uw bedrijf verzorgt ze de btw aangifte en naar volle tevredenheid. Kortom: zeer veelzijdig en perfect in orde. Vraag naar de mogelijkheden die ‘t Poetsertje u biedt.

Nicolette van Oortmerssen: Ina kan ik van harte aanbevelen. Ze is lief, betrokken, werkt hard en is een kei in het reorganiseren van je huis!!

Gerdien Flapper-de Leur: Ina is een echte aanrader. Ze heeft overal verstand van en werkt prima. Ik ben blij met haar, want dankzij Ina is mijn huis altijd spic en span.

Jan Breider: Het beste wat je kan overkomen als poetsertje maar ook als mens. Een topper!!!!!

Botsje Koopmans: Ook wij zijn reuze blij met Ina, altijd goed humeur en werkt hard !

Ingrid Luik: Ina werkt hard en goed en is aardig.

Coba Roosjen: Dikke duim

Veronique van der Weit: Ina kwam bij ons als tijdelijke schoonmaakhulp, maar ze bevalt zo goed, we willen haar niet meer kwijt!

Tine Bootsma:  As Ina west is, is it hûs wêr piekfijn!!